Наближава Великден – един от най-светлите празници в годината. Времето за

...
Наближава Великден – един от най-светлите празници в годината. Времето за
Коментари Харесай

8 места в София с най-вкусните великденски козунаци

Наближава Великден  – един от най-светлите празници в годината. Времето за шарени яйца и пухкави ароматни козунаци. И в случай че с яйцата съвсем няма по какъв начин да сбъркате, вкусният козунак, който става на конци и е идеално балансиран на усет, не е толкоз елементарен за правене в домашни условия.

Можете да се впуснете в градско премеждие, не пропускайте да се насладите точно на ароматните печива на селекцията от места, която направихме за вас. 

Даро / Daro

В сърцето на София, на обичаната ни улица " Ангел Кънчев ", има две места, на които можете да опитате страховит козунак. Дори и да не сте огромни почитатели на сладкото, той ухае толкоз апетитно и през деня, и нощем, че не можете да не се изкушите. Ще го откриете в Даро 

За енергичния и усмихнат Дарин Стойков и неговото уютно местенце сме писали нееднократно. Защото в действителност харесваме хора, които преследват фантазиите си, само че и тъй като определено ценим вкусната храна. Особено козунаците. А неговите са нещо особено, тъй като освен са част от празника, само че и са вяра. Надежда, че  добрината съществува, а точно в този момент, в тези странни времена, добрината е заразна ( както видяхме няколко пъти през последната година).  

Висящи козунаци 2023-та година. Да, ще има още веднъж. За четвърта година ще можем да създадем положително по празниците - в случай че заявим и платим козунак, той ще бъде изработен и доставен - тази година Даро помага на Розовата къща. А тя оказва помощ на хора със зависимости, като им обезпечава храна, пране, заслон денем, всякаква помощ.  

Наближават светлите празници на Великден! Поръчайте своя козунак от нас, ние ще го замесим и изпечем с обич и почитание!...
Posted by Даро / Daro on Tuesday, 4 April 2023
Вижте кое е другото място... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР